Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε ιστοσελίδες που
δημιουργούν πελάτες.

+

Τύποι ιστοτόπων

Στατικές Ιστοσελίδες

Οι στατικές ιστοσελίδες περιέχουν εικόνες, κείμενα, συνδέσμους (links), φόρμα επικοινωνίας, αρχεία για download και άλλα. Ο όρος «στατικές» δεν σημαίνει ότι οι σελίδες δεν περιέχουν κάποια κίνηση στα γραφικά ή ότι είναι κατ' ανάγκη απλές στην κατασκευή τους, αλλά στο ότι το περιεχόμενο τους δεν είναι άμεσα διαχειρίσιμο από τον ιδιοκτήτη τους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για προσωπικές ιστοσελίδες και εταιρικές παρουσιάσεις, που διαθέτουν σταθερό και συγκεκριμένο web περιεχόμενο - δίχως δηλαδή την ανάγκη τακτικών προσθαφαιρέσων δεδομένων (photos, κειμένων κ.α.) - και με προσαρμόσιμο κόστος - ανάλογα με τις γραφιστικές επιθυμίες του πελάτη - και μηδενικό κόστος συντήρησης.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά των στατικών ιστοσελίδων με επιπλέον δυνατότητες. Βασικά χαρακτηριστικά μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι, η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους χρήστες και η διαχείριση του περιεχομένου από τον ιδιοκτήτη της. Είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους απαιτούν συχνές αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους (π.χ. προσθαφαίρεση εικόνων, προϊόντων, κειμένων ή ακόμα και δημιουργία νέων κατηγοριών και υποκατηγοριών). Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας μπορεί μέσα από ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης που ονομάζεται CMS (Content Managment System) να κάνει μόνος του τις αλλαγές που επιθυμεί στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας του χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά προς τρίτους (π.χ. προγραμματιστές-διαχειριστές).

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον γνωστό πως πρωταγωνιστεί στο μέλλον του εμπορίου. Με ένα e-shop η επιχείρηση σας λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η δυνατότητα που προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες και η προβολή της επιχείρησης σε ένα ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Η Pixeldraw Web Solutions σας προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες e-commerce φροντίζοντας για την καλύτερη μεταφορά της επιχείρησης σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χαρακτηριστικά ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που προσφέρει η Pixedraw:
Παρουσίαση του καταστήματος σε όσες γλώσσες επιθυμείτε με δυνατότητα πολλαπλών νομισμάτων
Δυνατότητα προσθήκης, επεξεργασίας και διαγραφής των προϊόντων και των χαρακτηριστικών τους
Μεγάλο αριθμός κατηγοριών και υποκατηγοριών προϊόντων
Απεριόριστα προϊόντα με πολλαπλές φωτογραφίες και δυνατότητα ένδειξης διαθεσιμότητας
Σύνθετη αναζήτηση προϊόντων (φίλτρα) με βάση την τιμή, όνομα, κ.ά.
Εισαγωγή προσφορών και εκπτώσεων
Εγγραφή πελατών με καταχώρηση στοιχείων τους και δυνατότητα αποστολής διαφημιστικών μηνυμάτων (newsletters)
Παρακολούθηση και διαχείριση παραγγελιών (ολοκληρωμένες, σε εκκρεμότητα, κ.ά.)
Πληρωμές μέσω αντικαταβολής, πιστωτικής κάρτας, paypal και τραπεζικής κατάθεσης
Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας 24 ώρες το 24ωρο

Ενημερωτικά/Ειδησεογραφικά Portals & Ιστολόγια

Τα portals είναι συνήθως ιστοσελίδες ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με βασικό στόχο να αποτελουν μια καθημερινή στάση για τους επισκέπτες τους (μεγάλη επισκεψιμότητα). Τα portals καταλαμβάνουν σημαντικό κομμάτι του παγκόσμιου ιστού και εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού των σελίδων που διαθέτουν και της υψηλής τους επισκεψιμότητας, καρπώνονται ανάλογα ποσοστά από τη διαφημιστική δαπάνη στο χώρο του Διαδίκτυο. Η Pixeldraw Web Solutions αναλαμβάνει την κατασκευή portals και ιστολογίων (blogs) βασισμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη της.

Χαρακτηριστικά ενός portal ανεπτυγμένου από την Pixedraw:
Σύστημα διαχείρισης (cms), με πλήρη επεξεργασία περιεχομένου και εμφάνισης
Μεγάλος αριθμός λογαριασμών συντακτών και αρθρογράφων, με διαφορετικά επίπεδα επικοινωνίας με το διαχειριστικό panel που ορίζονται από τον ιδιοκτήτη
Μεγάλο εύρος θεματικών ενοτήτων
Δυνατότητα εγγραφής χρηστών και προβολή επιλεκτικού περιεχομένου ανάλογα με τα δικαιώματά τους
Δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων από τους χρήστες
Ενημερωτικά newsletters