Φιλοξενία
Ιστοσελίδων

Στηρίζουμε την ιστοσελίδα σας με το
κατάλληλο web hosting.

Οι Web Hosting Υπηρεσίες μας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων με Tαχύτητα & Aσφάλεια

Ο όρος φιλοξενία ιστοσελίδων ή web hosting αναφέρεται στην διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση όλων των αρχείων ενός ιστότοπου (web site) σε έναν διακομιστή (server) και επιτρέπει στην ιστοσελίδα να είναι πάντα προσβάσιμη από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Η επιλογή της φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας είναι εξίσου σημαντική με το σχεδιασμό και την ανάπτυξή της, μιας και αυτή είναι υπεύθυνη για την ταχύτητα, την απρόσκοπτη λειτουργία, την ασφάλεια, ακόμα και για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Η Pixeldraw Web Solutions παρέχει υψηλής ποιότητας, ταχύτατο και αξιόπιστο web hosting σε ελληνικούς servers, με πραγματική 99,99% διαθεσιμότητα και απόλυτη ασφάλεια.
 

Παροχές πακέτων Φιλοξενίας

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας που παρέχουμε για την ιστοσελίδα σας είναι τα εξής:
Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης δεδομένων
Απεριόριστη κίνηση δεδομένων (bandwith)
Απεριόριστα subdomains και ανακατευθύνσεις domains
Απεριόριστοι λογαριασμοί email
Δυνατότητα πρόσβασης στα email σας είτε μέσω webmail είτε μέσω email client programms ( π.χ. Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird κ.α.)
Απεριόριστες βάσεις δεδομένων
Απεριόριστοι λογαριασμοί FTP
Καθημερινά Backups

Με τον όρο απεριόριστα εννοούμε ότι παρέχονται όσοι πόροι χρειάζονται για την επιτυχημένη και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

plesk web hosting logo linux server logo pixeldraw php developers logo apache φιλοξενία ιστοσελίδων logo