Προφίλ

"Ελάτε να γνωριστούμε."

 

1Η Εταιρία

Η Pixeldraw Web Solutions είναι μια εταιρία με έδρα την Πάτρα που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην φιλοξενία και προώθησή τους, καθώς και στη δημιουργία ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας και άλλων γραφιστικών λύσεων για την επιχείρησή σας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και να κάνουμε το όραμα και τις ιδέες της επιχείρησής σας πραγματικότητα.

2Η Εποχή

Ο ρόλος του Διαδικτύου στην επιχειρηματική «καθημερινότητα» γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός γι'αυτό και οι επιχειρήσεις που το αντιλήφθηκαν νωρίς έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ισχυρό «πλεονέκτημα» έναντι των ανταγωνιστών τους.

Δεδομένης λοιπόν της αναγκαιότητας παρουσίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, η επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σημαντική.

3Η Επιλογή

Στην Pixeldraw Web Solutions η σωστή εμφάνιση (web design), η λειτουργικότητα (web development) καθώς και οι υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης (S.E.O.), αποτελούν βασικό στόχο μας κατά την σχεδίαση, κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Εάν τα παραπάνω αποκτούν νόημα για σας και την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!