Υπηρεσίες

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες
που παρέχουμε.

 

1 Web Design & Development

Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Οι σύγχρονες ιστοσελίδες πρέπει να είναι εύκολες στην χρήση και με μοναδική σχεδίαση. Η εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων και οι σύγχρονες σχεδιαστικές μας τάσεις, μας καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ακόμα και ιδιώτες.

Αναλυτικά

Creativity is contagious, pass it on. - Albert Einstein

2 Graphic Design

Γραφιστικές
Λύσεις

Διαθέτοντας τους κατάλληλους συνεργάτες με την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία βρισκόμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη πρόταση δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας για την επιχείρησή σας.

Αναλυτικά
3 Search Engine Optimization

Search Engine
Optimization

Οι υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή προώθηση της ιστοσελίδας σας. Εγγυόμαστε την άνοδο στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης της google σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά
4 Web hosting

Φιλοξενία
Ιστοσελίδων

Η επιλογή του server που θα φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας είναι εξίσου σημαντική με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ιστοτόπου σας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας, ταχύτατο και αξιόπιστο web hosting σε ελληνικούς servers με πραγματική 99,99% διαθεσιμότητα και απόλυτη ασφάλεια.

Αναλυτικά
5 Domain Name Registration

Κατοχύρωση
Domain Name

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στον χώρο του διαδικτύου, αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση των domain names και την ανανέωσή τους για την ιστοσελίδα σας και σας απαλλάσσουμε από διαδικασίες χρονοβόρες και πολλές φορές ριψοκίνδυνες.

Αναλυτικά
6 Digital marketing

Digital
Marketing

Αναλαμβάνουμε την διαφήμιση της ιστοσελίδας σας με άμεσα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας. Σχεδιάζουμε καμπάνιες προώθησης σε facebook και google, δημιουργούμε facebook applications, ενισχύουμε την εικόνα σας στα social media.

Αναλυτικά