Υπηρεσίες

Δείτε αναλυτικά τι παρέχουμε.

 

1 Web Design & Development

Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Η εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίασης και ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shops), η εμμονή μας στην λεπτομέρεια και η συνεχής παρακολούθηση όλων των σύγχρονων σχεδιαστικών τάσεων, μας καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε είδους επιχείρηση, καθώς επίσης και για ελεύθερους επαγγελματίες ακόμα και ιδιώτες.

2 E-Commerce

Ηλεκτρονικό
Εμπόριο

Έχοντας πλήρη επίγνωση του βαθμού διείσδυσης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην σύγχρονη κοινωνία και του ακόμα μεγαλύτερου ρόλου που θα αποκτήσει στα επόμενα χρόνια, δημιουργούμε e-shops με μοντέρνα αισθητική και με εργαλεία διαχείρισης που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τις επιχείρησής σας.

Creativity is contagious, pass it on. - Albert Einstein

3 Graphic Design

Γραφιστικές
Λύσεις

Ξεκινώντας από την ονοματοδοσία και καταλήγοντας στην σχεδίαση λογότυπου, επαγγελματικής κάρτας, καταλόγων, αφισών, φακέλων, επιστολόχαρτων κ.α., μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας για την επιχείρησή σας.

4 Web hosting

Φιλοξενία
Ιστοτόπων

Η επιλογή του server που θα φιλοξενήσει (web hosting) τον ιστότοπό σας (website) είναι εξίσου σημαντική με το σχεδιασμό & την ανάπτυξή του. Γι αυτό τα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε είναι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Τα websites αλλά και οι webmail accounts σας φιλοξενούνται σε συνδυασμούς από servers για να επιτυγχάνουμε μέγιστη πραγματική διαθεσιμότητα, ασφάλεια, ταχύτητα και υποστήριξη.

5 Domain Name Registration

Κατοχύρωση
Domain Name

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στον χώρο του διαδικτύου, αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση, την σύνδεση & ρύθμιση με το web hosting πακέτο σας και βέβαια την ανανέωση των domain names που επιθυμείτε για την ιστοσελίδα σας, απαλλάσσοντάς σας από διαδικασίες χρονοβόρες και πολλές φορές ριψοκίνδυνες.

6 Social Media marketing

Social Media
Marketing

Έχοντας στη διάθεσή μας τα κατάλληλα εργαλεία και την απαραίτητη τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησής σας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram). Σχεδιάζουμε καμπάνιες προώθησης ενισχύοντας την εικόνα σας στα social media.