Κατοχύρωση
Domain Name

Επιλέγουμε μαζί το κατάλληλο
domain name για την
ιστοσελίδα σας.

Τι είναι το domain name.

.gr .com .org .com.gr - Γιατί είναι σημαντικά;

Η Pixeldraw Web Solutions στην προσπάθειά της να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον χώρο του διαδικτύου, αναλαμβάνει να καταχωρήσει η ίδια τα domain names για τις ιστοσελίδες σας, απαλλάσσοντάς σας από διαδικασίες που είναι χρονοβόρες για εσάς και πολλές φορές ριψοκίνδυνες.

Το Domain name (όνομα τομέα) είναι η "διεύθυνση" της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο. Το κάθε domain name συνοδεύεται από μια κατάληξη (TLD) που συνήθως υποδηλώνει την γεωγραφική θέση της ιστοσελίδας ή της επιχείρησής σας (π.χ. .gr υποδηλώνει την Ελλάδα) και ο συνδυασμός τους είναι πάντα μοναδικός σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σωστή επιλογή του domain name είναι πολύ σημαντική για την πορεία και επιτυχία της ιστοσελίδας σας.
 
 

Τι να προσέξετε κατά την επιλογή domain name

Μερικές βασικές συμβουλές πριν επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς domain name είναι:
Να είναι σύντομο και εύκολο στην απομνημόνευσή του
Να είναι εύηχο, και αυτός που το ακούει να μπορεί να καταλάβει εύκολα πως γράφεται. Σε περίπτωση που το domain name παραπέμπει σε ελληνική λέξη ή όνομα, προτιμήστε λέξεις που δεν έχουν "δύκολους" χαρακτήρες, όπως ει, αι, υ κτλ. Και εάν αυτό δεν είναι εφικτό, φροντίστε να κατοχυρώσετε όλες τις εκδοχές του ονόματος πχ. kyriakopoulos.gr, kiriakopoulos.gr, kiriakopoylos.gr κ.τ.λ.
Να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί που πιστεύετε ότι θα σας αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης
Τέλος και πιο βασικό, το domain name θα πρέπει, όσο αυτό είναι δυνατόν, να περιγράφει το περιεχόμενο και τους στόχους της ιστοσελίδας σας ή την επωνυμία της επιχείρησής σας